Sa nga ne prindërit sfidohemi çdo ditë me fëmijët tanë? Kërkesat e tyre për blerje nuk kanë të sosur. A jeni ndalur të vlerësoni sa nga ato shpenzime janë realisht të domosdoshme? A keni arritur t’ua shpjegoni fëmijëve kur një produkt është i nevojshëm apo jo? Në këtë pikë ju ndihmon kursi për financat, i […]
Shkencëtarët më në fund e dinë se çfarë e shkaktoi katastrofën më të madhe klimatike në histori  Shkencëtarët besojnë se më në fund kanë zbuluar shkaktarin e katastrofës më të madhe klimatike në botë. Katastrofa në fjalë ka ndodhur rreth 252 milionë vjet më parë. Në atë kohë, bota po kalonte një “periudhë të trazuar […]
Para se të fillojmë, do ta nis me një citim shumë fantastik nga Platoni: “Askush nuk është më i urryer se ai që thotë të vërtetën.” Pra, këtu janë 5 të vërtetat e pakëndshme: Arsyeja më e madhe pse nuk keni jetën që dëshironi është sepse nuk mund të hiqni dorë nga festa! — Mirë, […]
01. Organizoni veten. Krijimi i një strategjie për atë që do të bëni dhe kur do ta bëni do të sigurojë që të jeni gjithmonë një hap përpara. 02. Mos u mundoni të bëni shumë detyra, pra të jeni multitasking. Kryerja e shumë detyrave është fizikisht e pamundur, sipas studimeve. 03. Ndajeni në pjesë të […]

Eja bëhu pjesë e jona

Ju mirëpresim!