Shkolla po vjen dhe Kallz është gati të presë fëmijët në programin Pas Shkolle. Me 5-6-7 Shtator, prindër e fëmijë mund të bëhen pjesë e një feste tek qendra pranë Kodrës së Diellit. Aktivitete si pikturë, kërcim dhe test në gjuhën angleze do të mund të zhvillohen në orën 18:30-20:00.

Prindërit janë të mirëpritur të bisedojnë rreth aktiviteteve që ofron qendra dhe shërbimeve me interes duke filluar nga ora 17:00 deri në 21:00

Ejani na vizitoni 🙂 !