Po, ju mund të fshini më shumë se vetëm një postim njëherësh.

Për ata që kanë më pak se 20 postime në Instagram, fshirja e postimeve në mënyrën e vjetër, një nga një, nuk është një punë e madhe.


Po sikur të kishit dhjetëra, qindra, apo edhe mijëra? Fshirja e postimeve një nga një do të tingëllonte si diçka që do të bënit çdo gjë për ta shmangur.

Gjë e mirë që nuk duhet të shqetësoheni kurrë për këtë, sepse Instagram i lejon përdoruesit të fshijnë masivisht postimet. Ja çfarë duhet të bëni.

1. Shkoni në profilin tuaj në Instagram

2. Klikoni mbi butonin e menusë në këndin e sipërm djathtas

3. Shkoni tek “Your activity”

4. Klikoni “Photos dhe videos”

5. Klikoni “Posts”

6. Zgjidhni të gjitha postimet që dëshironi të fshini

7. Kur të keni mbaruar, thjesht shtypni lehtë mbi “Delete”

8. Kur shikoni pop-up “Delete Posts?”, shtypni mbi “Delete”

Të gjitha postimet që keni zgjedhur do të fshihen menjëherë nga profili juaj. Nëse keni zgjedhur të gjitha postimet tuaja, ato do të zhduken dhe ju mund të filloni përsëri.

mashable