Të gjithëve na pëlqen të shohim lidhjen e veçantë midis një babai dhe fëmijës së tij. Nuk ka asgjë më të ëmbël sesa të shohësh një baba të përfshirë me familjen e tij dhe të shkojë përtej vetes për fëmijët e tij. Ne mblodhëm 6 nga baballarët më kreativë dhe frymëzues në Instagram dhe mendojmë se duhet t’u jepni atyre një follow.

Ndoshta ju jeni gjithashtu një baba që kërkoni disa aktivitete argëtuese për të bërë me fëmijët tuaj. Ndoshta thjesht shpresoni të shtoni disa përmbajtje të këndshme në kryefaqen tuaj. Sido që të jetë, po ua sjellim këto llogari më poshtë:

  1. Landon Deru

“Deru Crew” ka rreth 40000 ndjekës në Instagram dhe 215,000 abonentë në YouTube. Familja përbëhet nga gruaja Julie Deru, infermiere dhe babai Landon Deru. Së bashku ata kanë 5 fëmijë.

Familja me qendër në Utah bën vlog për gjithçka, nga organizimi i shtëpisë te mënyra e krijimit të një buxheti. Ata gjithashtu ndajnë sfidat dhe përfitimet e rinovimit të shtëpive, si dhe mënyrën e trajnimit të fëmijës në tre ditë. Deru ndan fotografi të familjes në shëtitje me biçikletë dhe gjatë vrapimit.

Ai gjithashtu shpesh i shpreh mirënjohje gruas së tij.

Kjo llogari e adhurueshme në Instagram tregon vajzën Ava e veshur me rroba të qepura nga babai i saj, Michael Gardner. Dyshja shpesh nxjerr veshje që i kombinojnë bashkë të bëra nga Gardner për gati 24,000 ndjekësit e tij.

Ai përshkruan qasjen e tij për të dhënë një shembull për vajzën e tij.

Meqenëse vallëzimi i tyre i dashur baba-bijë u anullua për shkak të pandemisë COVID-19 në vitin 2020, Gardner bëri një natë të paharrueshme për vajzën e tij duke vendosur ushqim dhe muzikë në një ambient të bukur belveder.

“Rrobaqepësi i vetë-mësuar”, i cili jeton në Filadelfia, gjithashtu filloi një kanal në YouTube në maj të 2021. Ai u mëson shikuesve të tij se si të lulëzojnë dhe të mësojnë duke e parë atë duke kthyer një fustan femrash në një triko për vajzën e tij.

Sergei Urban përdor eksperimente shkencore dhe pak magji për të sjellë shumë argëtim në jetën e fëmijëve të tij. Urban është nga Letonia dhe një amator i gjuhës ruse, por tani është i vendosur në Londër me gruan dhe dy fëmijët e tij.

Llogaria e tij në Instagram ka një milion ndjekës të jashtëzakonshëm, dhe ai madje ka botuar një libër me “50 projekte të mrekullueshme shkencore për prindërit dhe fëmijët” me titull “The Dad Lab”.

Ai pranon, “Unë nuk jam një mësues ose një shkencëtar, unë jam thjesht një baba i Max dhe Alex duke ndarë udhëtimin tim të atësisë, eksperimente shkencore për fëmijë dhe ide artizanale”.

Lexo: Si të rrisni fëmijë të lumtur që të kenë sukses në jetë

Ky baba thotë se ai u rrit pa baba në përpjekjen për të qenë babai më i mirë që mund të jetë ndoshta për vajzën e tij Jenesis. Së bashku me gruan e tij, e cila kohët e fundit u bë një oficere policie, ai pësoi humbjen tronditëse të djalit të tij të parë në 2015.

Tani, ai gëzon familjen e tij duke kaluar sa më shumë momente të çmuara me vajzën e tij. Ai është atje kur ajo merr mësimet e saj të notit dhe recitalet e saj të vallëzimit. Përveç ngjarjeve të mëdha, ai gjithashtu dokumenton raste më të vogla, si festat e rastësishme të akullores.

Ky shpirt i ndjeshëm kohët e fundit ka gjetur mbështetjen në kopshtari. Ai gjithashtu pëlqen të kalojë “ditë babi dhe vajza” me Jenesis, duke shpjeguar se ato janë të rëndësishme në mënyrë që vajza e tij të ketë mundësinë t’i hapet babait të saj.

Joel është baba i katër vajzave dhe bashkëshort i Sarah Condor. Së bashku, ata kanë pothuajse 400,000 ndjekës në Instagram dhe 1.2 milionë abonentë në YouTube.

Familja dokumenton çdo aspekt të jetës së tyre që nga prerjet e para të flokëve te pushimet në safari deri te kostumet DIY të Halloween. Çifti është i martuar prej më shumë se 10 vitesh dhe lidhja e tyre e ngushtë me fëmijët është mjaft e dukshme në të gjithë përmbajtjen e tyre.

David Clark është baba i tre fëmijëve, Rosie, Frankie dhe Atticus. Ai është martuar me blogeren e famshme Amber Fillerup Clark, e cila ka 1.3 milionë ndjekës në Instagram. Clark gjithashtu ka mjaft ndjekës në llogarinë e tij. Babai që jeton Arizona është një fotograf profesionist kështu që faqja e tij tregon gjithmonë imazhe të bukura të Arizonës dhe udhëtimet familjare në plazh, si dhe fëmijët e tij të adhurueshëm.

Familja ndan përmbajtje nga udhëtimet skenike me biçikletë, shtëpinë e tyre të rinovuar në mënyrë mahnitëse dhe qenin e tyre të ëmbël, Chauncey. Clark gjithashtu ka marrë pjesë në disa gara Ironman, kështu që faqja e tij është gjithashtu frymëzuese për ata që po stërviten për ngjarje atletike.